Zand RecyclingEagle BurgmannUnited RentalsMTOF milieutechniekAuma Benelux BVSPX FLOWMerrem & LaporteGrundfos NederlandBoode BV Waterwell SystemsOranjewoudQM Environmental Services LtdBar Instruments
KSB NederlandAll SolutionsASVDunlop HifexAKD Advocaten en NotarissenWatson MarlowEngineering BVXylem Water Solutions Nederland BVTENTE NV

3e Editie KennisEvent Sleufloze Technieken een enorm succes!

3e Editie KennisEvent Sleufloze Technieken een enorm succes!



In de infra keten wordt het steeds belangrijker om elkaar te kunnen vinden, verbinden, ervaringen te delen en hierdoor kennis op te doen. Om hieraan invulling te kunnen geven hebben we dit concept opgezet. De “rode draad” is kennis te delen in samenwerking met bedrijven.



Voor deze editie hebben we samen met 30 deelnemende infra bedrijven en producenten 12 kennis workshops opgesteld. Een divers kennisaanbod te denken aan workshop “veilig werken nabij de riolering”, Aquathermie, speciale HDPE buizen, leidingrenovatie met kousen, boorvloeistoffen tot Basiskennis Sleufloze Technieken.



“Kennisoverdracht in de ruimste zin van het woord!”

“Goed georganiseerd en een prima event om te netwerken in een echte authentieke locatie” Een paar enthousiaste quotes van de bezoekers aan de 3e editie van het KennisEvent Sleufloze Technieken, te gast bij Gebr. van Leeuwen Boringen in Woerden. Met dubbele bezoekersaantallen en deelnemende bedrijven kunnen we spreken van een enorm succes. De 200 relaties die deze middag bezochten waren onverdeeld enthousiast en de vierde editie is dan ook al vastgesteld:



Save the date: 4 de Editie KennisEvent Sleufloze Technieken 11 juni 2020.