Zand RecyclingEagle BurgmannUnited RentalsMTOF milieutechniekAuma Benelux BVSPX FLOWMerrem & LaporteGrundfos NederlandBoode BV Waterwell SystemsOranjewoudQM Environmental Services LtdBar Instruments
KSB NederlandAll SolutionsASVDunlop HifexAKD Advocaten en NotarissenWatson MarlowEngineering BVXylem Water Solutions Nederland BVTENTE NV

Ontdek ‘The ultimate efficiency’ live op de Aqua Nederland Vakbeurs 2019

Ontdek ‘The ultimate efficiency’ live op de Aqua Nederland Vakbeurs 2019        



 



Zoetermeer,  13 maart 2019 – Dutair heeft haar imposante programma van turboblowers wederom uitgebreid. Vanaf nu kunnen we u oplossingen bieden van 140 Nm3/h tot 29.000 Nm3/h en bij een drukbereik van 200 tot 4.000 mbar. Het programma omvat nu turboblowers van 7.5 tot 600 kW. Door het lage vanaf debiet kunnen ook kleinere waterzuiveringsinstallaties profiteren van de uitmuntende prestaties en bedrijfszekerheid van turboblowers. Het geoptimaliseerde Dutair ontwerp resulteert in een totale efficiency tot 70%. Dit maken Dutair turboblowers de meest verantwoorde keuze voor nagenoeg ieder beluchtingsvraagstuk tot een druk van 4.000 mbar.



Op de stand D.101 van Dutair wordt de gehele beleving van de turboblower gepresenteerd tijdens de Aqua Nederland Vakbeurs 19, 20 & 21 maart 2019. Een volledig operationele 56 kW module staat hiervoor ter beschikking. Vergezeld door een van de Dutair specialisten om vragen te beantwoorden en de turboblower live te demonstreren. Hiermee kunnen onder andere de diverse instellingsmogelijkheden, geluidsdruk en het trillingvrije karakter van de Dutair turboblowers worden ontdekt. In een van de zijpanelen van de turboblower is een plexiglas ruit geplaatst waardoor er een kijkje genomen kan worden in het motorcompartiment. Kortom: zien, horen, voelen; na een bezoek aan stand D.101 zijn alle ins en outs van ‘The ultimate efficiency’ duidelijk.



 Niets aan het toeval overlaten



 



Dutair turboblowers zijn het resultaat van 17 jaar productontwikkeling. Het compromisloze ontwerp van de huidige productlijn is samengesteld uit enkel premium componenten. Het gestandaardiseerde elektrisch ontwerp is ontwikkeld door experts op het gebied van meet-, regel- en vermogenselektronica. De toepassing van hydrodynamische luchtfolielagers maakt het onderhoudsvrije ontwerp 100% olievrij en, gecombineerd met de nauwkeurige gebalanceerde rotor, bestand tegen zeer hoge belasting. Om de hoge standaard in efficiency te waarborgen wordt gebruik gemaakt van een neodymium permanent magneetmotor en bevatten de modules geen overbodige systeemcomponenten. Zo wordt er niets aan het toeval overgelaten om de hoogste betrouwbaarheid en efficiency voor luchtcompressie tot 4.000 mbar te garanderen.



 Dutair is een merk van Sjerp & Jongeneel B.V., dat sinds 1929 actief is in elektrotechniek en pompen. Dutair maakt blowers en ventilatoren voor lucht en gas. In de productontwikkeling gaan jarenlange expertise en conventionele techniek hand in hand met de modernste software, materialen en elektronica.



Meer informatie vindt u op: www.dutair.com.