Zand RecyclingSTC-KNRM Offshore SafetyDe Jongh Pipesystems BVMTOF milieutechniekAuma Benelux BV2 Inspect BVMerrem & LaporteGrundfos NederlandBoode BV Waterwell SystemsOranjewoudQM Environmental Services LtdBar Instruments

Ontdek ‘The ultimate efficiency’ live op de Aqua Nederland Vakbeurs 2018

Zoetermeer,  2 maart 2018 – Op iedere beurs is het een veel voorkomend plaatje: talloze imposante machines en apparaten. Prachtig opgepoetst en vergezeld door een enthousiaste specialist die probeert te overtuigen van de uitmuntende kwaliteiten van zijn product. Maar…… zit de stekker er ook in? Meestal niet en zo blijft het bij woorden en een statische aanblik. Bij Dutair hebben ze daar een ander idee over: “Natuurlijk is het belangrijk dat het product bekeken kan worden en is een specialist van groot belang, maar het product vervolgens ervaren maakt de beleving compleet.”
Op de stand van Dutair D.101 wordt de gehele beleving van de turboblower gepresenteerd. Een volledig operationele 56 kW module staat hiervoor ter beschikking. Vergezelt door een van de Dutair specialisten om vragen te beantwoorden en de turboblower live demonstreren. Hiermee kunnen onder andere de diverse instellingsmogelijkheden, geluidsdruk en het trillingvrije karakter van de Dutair turboblowers ontdekt worden. In een van de zijpanelen van de turboblower is een plexiglas ruit geplaatst waardoor er een kijkje genomen kan worden in het motorcompartiment. Kortom: zien, horen, voelen; na een bezoek aan stand D.101 zijn alle ins en outs van ‘The ultimate efficiency’ duidelijk.


Niets aan het toeval overlaten  
Dutair turboblowers zijn het resultaat van 16 jaar productontwikkeling. Het compromisloze ontwerp van de huidige productlijn is samengesteld uit enkel premium componenten. Het gestandaardiseerde elektrisch ontwerp is ontwikkeld door experts op het gebied van meet-, regel- en vermogenselektronica. De toepassing van hydrodynamische luchtfolielagers maakt het ontwerp 100% olievrij en, gecombineerd met de nauwkeurige gebalanceerde rotor, bestand tegen zeer hoge belasting. Om de hoge standaard in efficiency te waarborgen wordt gebruik gemaakt van een neodymium permanent magneetmotor en bevatten de modules geen overbodige systeemcomponenten. Zo wordt er niets aan het toeval overgelaten om de hoogste betrouwbaarheid en efficiency voor luchtcompressie tot 1.000 mbar te garanderen.
 
Dutair is een merk van Sjerp & Jongeneel B.V., dat sinds 1929 actief is in elektrotechniek en pompen. Dutair maakt blowers en ventilatoren voor lucht en gas. In de productontwikkeling gaan jarenlange expertise in conventionele techniek hand in hand met de modernste software, materialen en elektronica.
Meer informatie vindt u op: www.dutair.com.
 
KSB NederlandAll SolutionsErnst & YoungDunlop HifexAKD Advocaten en NotarissenOki Printing SolutionsEngineering BVXylem Water Solutions Nederland BVTENTE NV