Zand RecyclingEagle BurgmannUnited RentalsMTOF milieutechniekAuma Benelux BVSPX FLOWMerrem & LaporteGrundfos NederlandBoode BV Waterwell SystemsOranjewoudQM Environmental Services LtdBar Instruments
KSB NederlandAll SolutionsASVDunlop HifexAKD Advocaten en NotarissenWatson MarlowEngineering BVXylem Water Solutions Nederland BVTENTE NV

Endress+Hauser bereikt status voorkeursleverancier voor Nereda waterzuiveringsinstallaties

Endress+Hauser bereikt status voorkeursleverancier voor Nereda waterzuiveringsinstallaties


Endress+Hauser heeft een overeenkomst tot partnerschap met Royal HaskoningDHV getekend en is hierdoor voorkeursleverancier voor het innovatieve Nereda afvalwaterzuiveringsproces geworden. Deze technologie is gebaseerd op aeroob korrelslib en biedt veel voordelen ten opzichte van traditionele actiefslibsystemen. Enkele van deze voordelen zijn een kleinere fysieke footprint en lagere energiekosten.

Heidrun Tippe, internationaal branchemanager voor  de (afval)waterindustrie bij Endress+Hauser: “Een van onze hoofddoelen in de water- en afvalwaterindustrie is om onze klanten betrouwbare en betaalbare oplossingen te bieden. Dit is dan ook een perfecte match voor ons. We zijn ervan overtuigd dat deze samenwerking zowel voor klanten van Royal HaskoningDHV als voor klanten van Endress+Hauser goed nieuws is.”

 

René Noppeney, directeur Watertechnologie & Innovatie bij Royal HaskoningDHV: “Onze Nereda-technologie biedt unieke voordelen wat betreft impact op het milieu, efficiënt energiegebruik, duurzaamheid en bedieningsgemak. Met deze overeenkomst zetten we tevens een belangrijke stap richting op maat gemaakte instrumenten. Wij zijn erg blij dat Endress+Hauser heeft besloten om een vaste leverancier te worden.”

 

De twee bedrijven hebben hiertoe afspraken op papier gezet. Als één van de vaste leveranciers van Nereda werkt Endress+Hauser aan een compacte oplossing om installatie en bediening van de geplaatste analytische instrumenten gemakkelijker en gebruiksvriendelijker te maken. Royal HaskoningDHV zal dit proces actief ondersteunen door technische kennis, prestatiegegevens en toegang tot de Nereda-faciliteiten voor onderzoek en ontwikkeling ter beschikking te stellen.