Zand RecyclingEagle BurgmannUnited RentalsMTOF milieutechniekAuma Benelux BVSPX FLOWMerrem & LaporteGrundfos NederlandBoode BV Waterwell SystemsOranjewoudQM Environmental Services LtdBar Instruments
KSB NederlandAll SolutionsASVDunlop HifexAKD Advocaten en NotarissenWatson MarlowEngineering BVXylem Water Solutions Nederland BVTENTE NV

Rittal kabelbevestigingsrail voor EMC-schermbeugel en trekontlasting

Rittal kabelbevestigingsrail voor EMC-schermbeugel en trekontlasting



Kabel eenvoudig installeren

Als kabels eenvoudig conform de EMC-praktijkrichtlijnen in de kast kunnen worden ingevoerd, geïnstalleerd en van een trekontlasting worden voorzien, bespaart dat veel tijd bij de elektrische installatie. Dit geldt in het bijzonder als dit kan met slechts één onderdeel;  zoals met Rittal’s kabelbevestigingsrail met EMC-schermbeugel en trekontlasting. Deze rail maakt een juiste elektromagnetische afmontage van de bekabeling van de schakelkast aanzienlijk eenvoudiger.





Het invoeren van kabels met verschillende diameters in de kast en het veilig installeren daarvan is een belangrijke activiteit die vaak veel tijd kost. Naast de optimale trekontlasting, die een kabelverbinding op het aansluitpunt beschermt tegen mechanische belasting, is ook de EMC (elektromagnetische compatibiliteit) conforme installatie noodzakelijk.



Met Rittal’s kabelbevestigingsrail met EMC-schermbeugel en trekontlasting kan gemakkelijk en snel aan deze wensen worden voldaan: beginnen met de geïntegreerde C-rail, die een flexibele positionering van de kabelklemmen mogelijk maakt en daardoor ook een hoge aansluitdichtheid, via de rasterloze en eenvoudige bevestiging van de EMC-schermbeugel, tot aan het eenvoudig vastzetten van kabels op hamerkoppen met kabelbinders. De meegeleverde montagebeugels maken een flexibele positionering mogelijk.